Grått ute och storm inne

En jämförelse. Vecka 2:

tumblr_nhoxwbCkQs1swv52fo1_1280 (2)

tumblr_nhoxwbCkQs1swv52fo2_1280 (2)

tumblr_nhoxwbCkQs1swv52fo3_1280 (1)

Vecka 8:

tumblr_njwljl1cIw1swv52fo1_1280

tumblr_njwljl1cIw1swv52fo2_1280tumblr_njwljl1cIw1swv52fo3_1280

6 centimeter mindre om midjan, smalare även från sidan, lite bättre definition i armarna. Yup, det snurrar på bra det här ;)

I övrigt försöker jag hålla min ångest under kontroll och ser fram emot att få massage i eftermiddag. Världen är en hetsig plats och jag har lite för mycket saker som snurrar i huvudet. Egentligen vill jag bara ta en veckas semester och gå under jorden en stund. Det ordnar sig. Det ordnar sig alltid. Jag är bara lite lagom stressmonster för tillfället.

För övrigt hittade jag en klänning jag blev kär i:

Screen Shot 2015-02-17 at 10.28.01

SÅ SÖT. Väldigt prinsessgullig. Jag föreställer mig storslagna photoshoots i höstrusk. Får fundera lite på ifall det är något jag borde köpa.

Apropå borde så borde jag dock gå igenom allt jag har och lägga ut lite stuff på Tradera. Är det en grej fortfarande? Handlar folk där eller är det bara dumt att lägga tid och energi på det? Jag har lite skor och klänningar och sådana grejer som jag inte använder och som bara tar upp yta hemma.

Sådant man borde lösa innan man börjar drömma om nya kläder, antar jag. För övrigt, apropå kläder och min kropp osv, så har jag ju nu ÄNNU svårare att hitta kläder i rätt storlek. Midjemåttet stämmer inte överens med byst- och/eller höftmått längre. Jag gillar min kropp men vad i helsike skall jag ha för storlek ens? Vill jag ha rätt över midjan eller så att brösten får plats? Jag vill liksom inte köpa kläder och sedan sätta mig för att sy om dem det första jag gör. Not cool, liksom.

Nåväl. Over and out.