En söndag

4f147748274a11e292a022000a1c02a4_7

Segstartad idag. Jag gick upp runt tio och chillade på soffan en stund framför Girls Next Door, och när kroppen började hinta om att den jättegärna ville slumra lite så tillät jag den det. Jag hade ju hela dagen på mig att hinna träna/promenera och whatnot, så ja.

Jag halvsov lite sådär ni vet. Jag hörde ju TV:n i bakgrunden hela tiden, samtidigt som jag emellanåt dippade ner i lite djupare sömn innan jag kom upp till ytan igen. Jag drömde att jag körde omkring i en bil jag skulle försöka tanka, men det var problem med tanklocket (tror jag) och jag var lite stressad. Plötsligt är jag inte längre i en bil utan drömmer istället att jag försöker styra en bil via TV-spel, och här någonstans känner jag hur Martin lägger en hand på min höft och en mot mitt hår och försöker väcka mig. Jag vill vakna men lyckas inte öppna ögonen, och jag får panik för vad jag än gör så vaknar jag inte. Efter vad som kändes som en evighet lyckades jag äntligen slå upp ögonen och såg mig förvirrat omkring, för inte var Martin här heller. Han är ju i Göteborg den här helgen. Men jag kunde ha svurit på att jag kände tyngden av någons hand mot min höft.

Har ni drömt så någongång? Så att hela kroppen fysiskt inbillar sig att något händer pga drömmen? Det är sjukt obehagligt. Kände mig väldigt illa till mods när jag lyckats vakna och var lite ledsen över att upptäcka att Martin inte spontant åkt ner till Skåne för att krama på mig.

Gjorde en smoothie till lunch och sedan tog jag mig ut på en promenad i blåsten. Vet inte ifall det fortfarande är klassat som storm idag, men det blåser SATAN ute. Väldigt spännande att försöka hålla tempot när man går i kraftig motvind, men jag kämpade på. Kom hem och hade nästan uppnått mitt mål för dagen och jag är nöjd med var jag hamnat på skalan eftersom jag har varit trött och opepp idag. Vi snackar ju ändå nästan 14k steg idag, så ;)

Fitbit kommer att ersätta min trasiga våg. Det tar 10-12 arbetsdagar för den att anlända, och sedan DJÄVLAR. Jag fortsätter att äta nyttigt och röra på mig och ser verkligen fram emot att om typ tre veckor få se vad jag har lyckats göra med vikten ;)

Nu är klockan snart åtta och jag överväger att krypa ner under täcket och läsa lite tills jag somnar om 1-2 timmar. Har påbörjat Live Ship Traders igen, för jag har gått utan Captain Kennit lite för länge känner jag ;)

Godnatt osv :)