Snö och en kortare uppdatering av läget

DSC_0187

Och med julen kom snön. Tre dagar efter julafton var jag så dödstrött på att sitta stilla i olika soffor och fylla munnen med mat, så jag lånade Martins vinterjacka (jättestor) och termobyxor (jättestora) och tog mig ut på en promenad runt Surtesjön. Det var solsken och snö överallt och det var så sjukt vackert så att jag vid minst ett tillfälle sade ”Wow!” rakt ut, haha.

DSC_0115

DSC_0098

DSC_0116DSC_0127DSC_0132DSC_0138DSC_0133

På väg hem sms:ade jag till Martin och klagade på hur OERHÖRT sugen jag var på varm choklad just då – och den fina djäveln har ju såklart en kopp varm choklad redo åt mig när jag kommer hem???? Hjärtat liksom. Det spricker ju lite av sådant där. Det är för fint för att man skall kunna hantera det. Underbare ♥♥♥

Martin åkte hem idag, efter att vi fått spendera tre veckor tillsammans. Underbara veckor. Nästa helg ses vi inte, vilket såklart kommer att kännas väldigt mycket extra tomt efter att vi nu fått uppleva ett vanligt ”vi ses varje dag”-förhållande under en längre tid. Efter att han åkt tog jag en långpromenad ut över Bulltofta och sedan blev det en dusch och nu datorchillande.

Imorgon blir det lite träning + fylla på henna i håret. Min utväxt har på en månad gått från noll till ”OMG uNDVIK ALLA SPEGLAr” och det är ju lite sisådär lagom upphetsande, om vi säger så.

I Malmö är det fem grader varmt och barmark och regnigt emellanåt. Jag vet inte om jag saknar snön eller om jag bara är superglad att jag fick uppleva den under mina tre timmar runt sjön och sedan kunde skaka av den från kängorna och slippa ha det så djäkla kallt igen ;)

DSC_0075