Vintervisby men jag är inte där

visby

Då var näst sista arbetsdagen på året inledd, och det känns bra :) Jag måste fortfarande hitta något kul att ge Olof i julklapp – broderiet är inte i NÄRHETEN av färdigtställt så det får bli en randompresent för längre fram i framtiden, eller så får han det i födelsedagspresent nästa november :P

Ikväll skall vi spela Arkham Horror med Innsmouth-expansionen tillsammans med gsson och lToro. Jag och Martin gjorde tomtefudge igårkväll (KAN vara så att det kommer bilder och recept på det senare – jag har det hemma i kameran men ville ta kort på den färdiga produkten först också :)) och idag när jag kommer från jobbet skall jag baka ihop en saffranskladdkaka åt oss också. Vi hade även någon form av plan på glögg och jägermust, så det blir ju julmys för hela slanten ikväll ;)

Imorgon klockan 10.00 händer något som jag inte vill skriva om här före det är gjort, men djÄVLar i min låda vilken grej. VILKEN GREJ. Ni förstår inte. Men ni kommer att förstå! :D …om det inte går åt skogen för då kommer jag att vara så ledsen att hjärtat går sönder. MEN DET BLIR BRA. (eh det är ingen form av graviditet eller liknande, det är en grej jag skall köpa som släpps klockan 10, så inga konstigheter eller så alltså)

Men apropå graviditet så har nu Frida lagt upp en bild på sitt ultraljud och därför tänker jag med glädje och stolthet berätta att jag kommer att bli faster EN GÅNG TILL nu i vår :D DET ÄR SÅ DJÄVLA BRA. Finaste lilla Bobban skall få ett lillasyskon! ♥ Ytterligare en liten sötnos för mig att få älska och krama lite på och känna att jag saknar lite för mycket. Det där trista i att bo i en helt annan stad och liksom inte ha möjlighet att kunna åka över till Fredrik med familj på en fika när man känner för det. Sådant kan verkligen få mig att känna att jag borde flytta till Göteborg liksom.

Igår sken solen en stund och det ser ut som att vi får det ljust och fint här idag också. Utöver det så fryser jag och för övrigt har jag fortfarande problem med min höft. Det gör inte ont när jag går (för tillfället), men jag blir stel emellanåt och jag får verkligen, VERKLIGEN ont ifall jag ligger på den sidan för länge när jag skall sova. Jag får ta tag i att prata med en doktor om det efter nyår – jag har så sjukt lite tid med saker nu innan nyåret. Argh. Aj. Ok.

Det var allt för nu! Får se ifall det kommer några bilder senare idag, annars får ni se imorgon :) (jag tänkte ta kort på ett par julklappsinslagningar jag är sådär extra nöjd med också :))