Jag skulle ju kunna kalla dagens inlägg ”andra december” och komma undan med det

snögubbeSå hur gick det med allt jag skulle göra igår, då? Well. Jag tvättade. Det var sådär magiskt superbäst att krypa ner i en säng med nybäddade lakan – i synnerhet när de fortfarande var lite varma sedan de hängt i torkrummet. Mjau :)

Jag städade dock inte. Jag hade lite grejer att fixa vid datorn, jag slog in paket, jag tränade armarna, jag ringde mommo (♥♥♥) och jag filosoferade över livet. Inte så mycket av det sistnämnda, det var mest en bonus utöver allt det andra ;)

Hjälpte mommo med korsordet; dagens stora klurighet för henne var att tre av svaren handlade om Jennifer Tilly och hennes roll i Chucky-filmerna. När mommo inte alls hör vad jag säger känner man sig ganska dum när man sitter och skriker ”C SOM CARINA OCH SEDAN H SOM HELLBERG” och hon tror att man säger ”M som i Martin..?” va nej carina? Det är mitt namn? Jag har hetat så hela livet, you should know.

”Jag vet inte vad det är för film. Är det någon sådan där Psykfilm eller?” (med hård betoning på P:et) <3 Älskade fina mommo. Jag blir så glad i hjärtat av att prata med henne.

Psykfilm.

Idag skall jag däremot städa hemma! Först skall jag ju dock jobba klart, och så behöver jag ta en liten vända ner till apoteket och köpa skavsårsplåster eftersom de här kängorna jag inte alls fick skavsår av förra året tydligen inte alls var överens med mina fötter idag. Lyckligtvis började det inte skavas sönder på fötterna förrän jag var strax utanför kontoret, så jag har relativt välmående fötter och med plåster på så kommer jag att kunna ta mig hem sedan också ;)

Nåväl. Jobb jobb! ttyl :P