FÖRSTA DECEMBER

tumblr_nfv6b7cVEy1swv52fo1_1280

Jag och Martin fick varsin chokladkalender av Rigmor och jag borde ju såklart ha öppnat luckan sådär snajdigt, ätit chokladbiten och sedan postat en bild av min nyöppnade kalender här på bloggen men ja, nej, det var jag för trött för att tänka på när jag gick upp imorse.

Men wheeeee~ nu är det bara 23 dagar till julafton :D Jag lyssnar på julmusik, har just ätit frukost och planerar arbetsdagen. Största frågetecknet för dagen är vad jag skall äta till lunch. Jag misstänker att det blir en taxisallad, ifall jag inte orkar gå bort till Gogo Green på Mobilia och köper sallad där istället. Hur som haver så lutar det alltså åt SALLAD idag.

Bilden här ovan är från julbordet jag och Martin och hans kollegor var på i lördags. Maten var helt okej, underhållningen var helt okej, överlag var det en helt okej kväll. Mina fötter var efter en helkväll i mina nya, skyhöga drag queen-stövlar INTE helt okej, haha, men så fort vi kom hem (efter att Rigmor var gullig och hämtade oss inne i stan och körde hem oss) så blev fötterna efter en liten stund utan skor helt okej, så ja. Lördagens betyg: Helt okej.

Igår var Martin i affären och köpte glögg och pepparkakor och clementiner åt mig medan jag sov, så när jag vaknade och vi hade duschat och fräschat till oss samt tagit en promenad så spelade vi TV-spel (Max and the Curse of Brotherhood) och åt pepparkakor och drack glögg och mysade. Sedan åt vi mat och råkade väl båda somna en stund på soffan, haha.

Bussresan hem var precis lika tråkig, seg och dryg som vanligt. Jag är så trött på dessa evinnerliga bussresor. De är så tidsförödande – jag orkar inte göra något vettigt pga blir åksjuk eftersom tydligen typ 8 av 10 busschaufförer inte kan framföra en buss på en väg utan att den skakar och vinglar, så jag sitter mest och stirrar ut i mörkret eller försöker göra någon form av vettig surfning på telefonen, men ja. Jag hade hellre suttit och sytt eller läst eller skrivit eller vad fan som helst under de där FYRA TIMMARNA det tar att komma hem.

…det är såklart värt att döda fyra timmar på en söndag när det innebär att jag har fått spendera tid med Martin. Jag bara önskar att jag hade en portal gun så att jag kunde slippa restiden men ändå få ägna helgerna åt att krama på mitt älsk.

Idag skall jag städa, diska och jag tror att jag har tvättid? Tror att jag skall sikta på att få i ordning sovrummet och kanske badrummet idag. Kök, hall och vardagsrum går alltid snabbast så det är ju bra att börja med det där där man alltid är som segast :P Jag vill ha upp mitt julpynt men får INTE pynta förrän det är städat och klart. Basta!

Ok, dags att jobba vidare. Kram så länge :)

2 svar på ”FÖRSTA DECEMBER

Kommentarer är stängda.