Planer och pengar

nekkid-mindre

Det är ytterligare en sval och kolsvart morgon. Jag har inte morgonjoggat, däremot har jag med mig träningskläder och tänkte försöka sikta på att komma ut och springa lite efter lunchen idag.

Någon kanske undrar hur det går för mig med träningen? Just nu har jag ett litet halvstopp. Jag har så mycket saker som stressar upp mig just nu och att inkludera ett ”måste träna fem dagar i veckan” mitt i det får mig inte att må bättre. För tillfället städar jag och försöker organisera upp saker och rensar och sorterar in allt i små fack och långa listor för struktur, och det är där jag behöver lägga krutet just nu. Mental hälsa får företräde. Det innebär ju såklart inte att jag INTE kommer att träna, bara att jag inte kommer att hetsa med vardagsgrejorna för att det skall finnas tid.

Lönefredag! Jag skall beställa biljetter för min gotlandsresa + hotellrum för Rigmor för vår Köpenhamnshelg om ett par veckor, sedan skall jag betala räkningar och den här månaden skall jag verkligen sträva för att leva efter den budget jag har satt upp. Vi får se ifall det är doable :) Om jag lyckas så kommer det att gå plus på sparkontot denna månad – å andra sidan är det julafton om två månader och jag har ett par julklappar att fixa så vi får se. Håller jag budgeten så kommer det efter nyårsskiftet att gå uppåt varje månad, så det är ju en bra grej :)

Nu skall jag fortsätta jobba. Kram osv.