Lösningar

IMG_20141022_073746

Det var en sådan dag igår. Underbart doftande lilaglittrig badbomb från LUSH, ett litet glas vin, tända ljus och en sjukligt bra bok.

Ägnade ett par timmar åt att påbörja Olofs julklapp bara för att inse att jag förmodligen räknat fel och måste flytta hela grejen pga dåligheter. Jag har förmodligen även räknat fel en gång till och därmed fuckat upp symmetrin, men skall kolla klokt på det idag när jag är mindre trött i huvudet. Det är lösbart, ingen fara, det är mest lite störigt att jag behöver börja om igen när jag redan kommit en liten bit på vägen. MEN MEN DET LÖSER SIG.

Det är onsdag, jag har teorikurs efter jobbet idag (körkortsteori) och sedan skall jag fixa lite hemma. Det blir mest troligt inget pillande på Olofs julklapp idag, jag har annat jag behöver få ordning på som har prioritet just nu.

Jag lyssnar på soundtracket till Home Alone och funderar lite på julklappar och har mest världens goaste känsla i magen för det är liksom jul om två månader??? Jag tror inte att någon har missat hur djävla hårt jag gillar julen alltså. Fyfan. Bästa grejen på året :D

MEN! Först är det November, och November ser typ ut såhär:

2/11 – Rigmor fyller år, vi firar henne :)
7-9/11 – Gotland! :D
12-13/11 – Utbildning i Psykosocial Arbetsmiljö, Unionen
15/11 – Julshow på Tivoli, med tillhörande julmarknad :)
20/11 – Arbetsmiljökonferens, Unionen
29/11 – Julfest på Martins företag :)

Massa bra grejer! Så mycket att se fram emot, så mycket bra saker på gång. Och mitt under allt detta så skall jag ju fixa julklappar och planera och julstäda och wheeee~

Höstdeppen håller bara i sig *så* länge för mig. Julen brukar lösa grejen :)