Achievements

10400872_818625161489032_2068743910252141784_n

 

Foto: Eva Wei

 

  • Skrev upp mig på teorilektioner på körskolan, börjar nästa onsdag. Japp, nu är tummen ÄNTLIGEN ur.
  • Sprang 5 kilometer! Det är första gången på över ett år som jag klarat att springa mer än 2,5 km i sträck. Är jag äntligen på väg tillbaka?
  • Värktabletterna jag fick av min gynekolog efter att jag sade att ringen inte hjälpt mot mensvärk (det hon var så skeptisk över, som ni kanske minns?) FUNGERAR! Jag har nu fått ta dem mot mensvärk tre dagar i rad och inom 20-40 minuter så har jag ingen smärta och den återkommer inte på hela dagen. Stod alltså på apoteket och svajade av smärta i tisdags, och sedan *poff*, borta. Sure, pillerfylla. Var lite avtrubbad och allmänt väck en liten stund – men det är det värt, alla dagar. Jag blev liksom människa igen, och inte bara en påse med molande värk. TACK ♥

Jag kan för övrigt rekommendera Bag of Holding från ThinkGeek. Superb väska – enda nackdelen är att den inte direkt är snygg. Typ alls. Men egads, hur mycket crap man kan fylla den med! Igår hade jag fyra flaskor öl, en lampa, min andra väska och lite annat jox i den – nemas problemas. Ville bara säga det.

Har för övrigt planerat in att springa typ en halvtimme varje morgon nästa vecka. Gå upp en halvtimme tidigare, spring, duscha, gå till jobb. Efter jobb kan jag lyfta + ägna mig åt alla andra saker jag vill hinna med innan jag går till sängs. Blir bra det där. Skall bara komma igång klokt med det, sedan djävlar.

Min mor fyller 55 imorgon. Presenter är inslagna och nedpackade. Klänning och skor framtaget och avputsat. Nu skall jag bara plocka ut vad jag skall ha på dagarna i helgen och sedan lägger jag mig och läser tills jag somnar.