Prickigt

DSC_0689

Screen Shot 2014-09-16 at 07.43.08Screen Shot 2014-09-16 at 07.43.31DSC_0698

Vecka för vecka syns ingen större skillnad, men midjan är nere på 67 centimeter så det går ju framåt :) (2 cm smalare än vecka 1) Och må så vara att armarna inte ser starkare ut, men jag har gått från att klara 3+3 armhävningar till att kunna göra 10+10+10 så, ja. Vad skall man säga? ;)

Mår mycket bättre idag, så jag hoppas att gårdagen var en tillfällig fluke och inte någon form av järtecken för vad som komma skall. Jag har storslagna planer på att fortsätta vara frisk, om vi säger så. Idag tänker jag fortsätta med mitt HIIT-program som jag haft två dagars vila ifrån, och sedan har jag en del grejer jag vill förbereda inför helgens Colour Run 5k i Lund. LÄNGTAR! Pratade med mamma i telefon igår och vi är så djävla taggade på detta :D

Planen är att det skall komma en massa bilder på oss sedan; Mammas pojkvän kommer att få ha min kamera och uppdrag att vara paparazzi. Förmodligen inga bilder på oss medan vi springer, men väl före och efter (och efter är vi ju täckta av färg ;)) Jag hoppas på mycket rosa och lila färger :) Varma färger. Yes pls :)

Annars hade jag inte så mycket att tillägga just nu. Jag har just ätit frukost, mitt högra ben är fortfarande mupp sedan igår (stelt och ömt, vafan) och nu skall jag fortsätta jobba :)

FÖR ÖVRIGT, dagens reflektion:
Mühle, mill, moulin och mölla betyder alla samma sak. Varför heter det då kvarn i större delen av Sverige medan skåningarna håller fast vid mölla? Är skåningarna plötsligt lite snajdigare rent lingvistiskt?