Förra veckans träning + helgen (jag krockade inte med någon)

DSC_0576_1 DSC_0582_1 DSC_0589_1

Dagens midja: 69 cm

Förra veckans träningsschema: IMAG2544_1

(fredag-söndag: vila)

 

Jag har haft en mysig helg tillsammans med Martin. I lördags övningskörde jag, I TRAFIKEN, vilket var läskigt men bortsett från ett hysteriskt sammanbrott, att jag råkade köra rakt ut framför en annan bil (jag hann undan utan problem, men ja, inte helt bra kanske) och att jag råkade tvärstanna på fyrans växel så gick det väl bra. Det går framåt, i alla fall.

På eftermiddagen såg vi världens typ sämsta film, ”Battle of the Damned”, som vi jagat rätt på eftersom det lät som att en film bryggd på receptet ”Dolph Lundgren battlar zombies med hjälp av robotar” kunde vara sådär lagom lökigt, men vi blev båda ytterst besvikna. Vi satt mest som två fågelholkar och fulstirrade på TV:n och försökte förstå vad i helvete vi tittade på, och vem som har lyckats skriva en så episkt dålig dialog. Egads.

Martin åkte hem igår eftermiddag efter att vi tagit en fika med Magnus + ätit mumsig räkmacka framför ett par dokumentärer om nazijägare, och sedan tog jag det mest lugnt hemmavid innan jag gick till sängs vid halv nio och läste mig till sömns.

Vaknade till vid midnatt när inte bara ett utan TVÅ åskväder drog in över Malmö och levde rövare. Jag har aldrig varit med om något liknande, det var blixtar och åska oavbrutet i en halvtimme – minst. Det regnade som att himlen var på väg att dö, och efter att ha kollat att träningskläderna jag hängt på tork på balkongen inte var drabbade av vädret lade jag mig ner och lyckades till slut somna om, även fast jag just då kände mig ganska väl utvilad efter cirka 3 timmar oavbruten sömn. Klockan ringde som vanligt 5 imorse, jag gick ner på gymmet och har idag ägnat mig åt 10 minuters uppvärmning på löpbandet (fortfarande 8km/h), 10+5 minuter rockring (därav märkliga röda märken på mage och rygg här ovan), hopprep, armhävningar, bicep curls, rygglyft och träning av axlar. Jag inser att jag förmodligen gör för lite av varje grej, men tänker också att jag är i ett initialstadie och att 1>0 (dvs ett set är mer än noll = någorlunda bra träning i alla fall) och jag ser fram emot om ett par veckor när jag börjar se och känna resultatet på riktigt.

Jag hade efter torsdagens utegymspass träningsvärk i armarna som satt i till och med igår. Idag blev det då alltså nya armhävningar, får se hur armarna mår imorgon ;)

(och jag fortsätter att förneka att det är Medeltidsveckan just nu :( )

1 svar på ”Förra veckans träning + helgen (jag krockade inte med någon)

  1. Att man kör ut framför bilar är sånt som händer i början och oftast så är det nog inte någon större fara. Jag gjorde t.o.m. det på min första uppkörning, det va mindre uppskattat av examinatorn! :P

Kommentarer är stängda.