Ni är alla lurade!

 

Foto: Eva Wei 2014

Foto: Eva Wei 2014

STORSLAGNA PLANER på att gå upp klockan fem och morgongymma. Klockan ringde fem och min kropp sade AW HELL NO och jag somnade om typ tre gånger innan jag lyckades masa mig ur sängen, död som ett roadkill och med alla muskler i kroppen ömmande. Så att eh… Efter 6 dagar i obruten linje av träning så tar jag nog faktiskt idag som vilodag, och försöker istället att komma ner på gymmet/ut och springa på söndag efter att Martin har åkt istället. Ibland får man ta och lyssna på kroppen när den skriker åt en och värker i alla leder ;) Så. Jag antar att gårdagens träningspass har tagit i alla fall ;)

I eftermiddag kommer Martin, innan dess skall jag jobba, gå inom Systemet och gå inom Hemköp och handla hem allt som behövs. Jag tänkte fixa en tacopaj ikväll, just because jag är sugen på det (och det fungerar utmärkt som lunch under veckan sedan!)

Det är en aning svalare ute nu, men fortfarande dödsvarmt. Jag längtar mer och mer efter höstsvalka (vilket jag nu har tjatat om cirka hela veckan) och har en del roliga idéer på bilder jag vill ta så fort det höströda har slagit fram. Mer om det senare dock, men ni kommer ju att få ta del av resultatet :)

På söndag börjar medeltidsveckan och eftersom jag inte är där så tänker jag resolut hävda att det inte ALLS är medeltidsvecka nu. Den är inställd i år. Tyvärr. Ni som kommer att posta om det på Facebook och lägga upp en massa partybilder är bara lurade. Som lämlar. Sorry.

Speaking of inställt så verkar det som att den engelska alternativfestivalen som jag var DÖDSPEPP på och lite bister över att jag och Martin inte kunde åka på har blivit inställd. De hade en helt sjukt episk lineup så det är väldigt synd att det inte blir av. Får se ifall de ställer till med något nästa år istället, helt enkelt.

Well well, jobba. Hepp!