Fredagen den trettonde

Screen Shot 2014-06-13 at 09.20.40Vädret fortsätter att ge mig allergiska besvär, men imorse vaknade jag nära intill Martin och ägnade en stund åt att få vakna till liv tillsammans. Sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning för jobb och han somnade om igen, så jag lämnade en liten kärleksförklaring på hans dator och tassade hemifrån efter att ha givit honom en liten puss på pannan.

Var lite sådär lagom DÖDSTRÖTT igår efter vår sommarfest i onsdags. Vi hade en väldigt bra fest dock, i alla fall jag är nöjd och det är ju en bra start. Förra året på sommarfesten stängde vi en kebaberia – i år öppnade vi en svartkrog där vi serverade alkoholhaltiga drinkar med diverse innehåll, pratade danska och stuffade runt lite till jazzmusik medan regnet smattrade mot fönstren. Innan dess ägnade vi närapå tre timmar åt att spela fotboll, vilket känns i åren än idag thankyouverymuch. (aj aj) (men oj oj, för det var ju djävligt kul och värt det faktiskt :))

Idag är jag därmed enort supertrött efter att ha festat hela onsdagen och sedan varit närapå däckad av allergier större delen av torsdagen. HELG MUTHAFUCKAS det börjar snart och jag är så seg så jag vet inte ens hur jag skall orka göra cirka NÅGOT. Martin hade en idé att han skulle lägga golv på min balkong idag och det är så fint av honom att jag får hjärtknip men nu regnar det ute så vi får se vad som händer. Jag är så tacksam att jag har honom i mitt liv, det är helt tokigt bra.

Älsk.