Regnblöta blommor

DSC_0239_1_1

Det är världens bästa morgondoft utomhus och jag var nöjd hela vägen till jobbet. Efter-regnet-doft. Sval sommarmorgon med blommor i luften och inget djävla pollen som virvlar runt och stör. Hurra! :) Klart glad tjej här.

Jag var till och med uppåt på Twitter igår:

Screen Shot 2014-06-04 at 07.31.35

Händer typ aldrig amirite?

Det blev inget bio igår, av okänd anledning var tydligen salongen fullbokad på en tisdag kväll. Vi tänkte gå ikväll istället men då hade Lotta andra planer så hon föreslog imorgon eller fredag men då har jag andra planer så just nu siktar vi på söndag. Vi får se hur det går med det där ;)

Idag ser jag ut såhär fast lite snyggare och i bättre färg:

DSC_0242_1_1

Jag har än så länge ingen träningsvärk efter igår så just nu ligger siktet på att göra en comeback på gymmet idag. Midjan var fortfarande på 69 cm i morse, men jag får försöka tänka på att man inte brukar bli superfit efter ETT träningspass. Argh. Ni vet ju hur jag är; jag vill ha resultat nu nu nuuuu men jag vet att ifall jag lyckas komma igång med träningen klokt igen så kommer jag inom en månad att se djävligt awesome ut igen. Så vi siktar på det och gör vårt bästa tycker jag.

Idag har jag inga möten inplanerat, men har däremot lite stuff att pilla med innan jag kan ge mig i kast med mina tickets igen. Det kommer att bli så djäkla skönt nästa vecka när sommarfesten har varit och jag kan sätta full fokus på mitt reguljära arbete igen. Det är såklart kul att få hjälpa till att arrangera företagets sommarfest, men egads vad tid och engagemang det tar. Jag är helt drained, haha.

Okej, stuff att göra. Tjipp och hej och jag kanske postar mer sedan.