En dag som alla andra

539626_396378700380349_1588083837_n

Ögnade igenom inlägg från förra året och insåg hur mycket jag egentligen tycker om att springa. Tänker därmed se till att springa W2R2 ikväll – dock INTE W2R3, jag är fortfarande stel i kroppen sedan söndag/måndag och jag vill inte ta ut mig FÖR mycket. Hepp!

Jag är frusen men annars nöjd. Har fått svar på ett mail jag skickade igår och var nöjd med resultatet, och jag har händerna fulla med saker att göra på jobb vilket är redigt bra. Igår köpte jag döskallenitar och hämtade ut lite paket på posten, och om två dagar åker jag till Göteborg och kramar på Martin. Jag ser till och med nästan fram emot att köra lite bil!

Jag väntar även med stor spänning och lite magont på två paket från USA som jag fått för mig är borta. De blev dock skickade med USPS för tre~ish veckor sedan så de borde väl dyka upp …snart? Ibland går deras post jättesnabbt och ibland tar den hundra år. Eller hur? ELLER HUR? Ja. Lite ångest. Det löser sig.

Aja. Nu skall jag jobba. Innebandy om två timmar, woop! Och så springa i eftermiddag och sedan dö på soffan en stund tror jag. Hepp!