Pizzaskärtorsdag

DSC_0896

Godmorgon, denna soliga skärtorsdag!

Jag har favorittischan på mig, jag har inte längre en stor djävla rosett i håret och jag är så sjuuuukt sömnig för nu har jag sovit väldigt dåligt två nätter i rad, morr morr. Jag sitter och lyssnar på något som är så sjukt anti-vårmysigt – Sisters of Mercy – att jag skall ändra och lyssna på något som är mycket mysigare – the Decemberists. Nevermind namnet, musiken är solsken och fågelkvitter för mig :) Här har ni ett bra exempel på hur mysiga de är :)

Anyhooo. Idag är det halvdag på jobbet, så eftersom jag jobbade en timme extra igår skall jag gå strax efter tio. Har en läkartid till idag, för någon sådan där undersökning som jag borde ha gjort för 6 år sedan och fick skäll av barnmorskan för att jag skippat, haha, så ja. Tummen ur, nu fixar vi. *ler duktig*

Annars hade jag inte så mycket spännande att säga, faktiskt. Ser fram emot lite sovmorgnar nu, förhoppningsvis kan jag komma tillbaka på plussidan igen istället för att bli tröttare och tröttare för varje natt som passerar. Det är lite osympatiskt att inte få sova klokt när man har en arbetsdag att ta sig igenom efteråt, kan jag tycka. Suck.

AJA HEJDÅ.