Måndagar och vad som komma skall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måndag igen. Det verkar vara en återkommande grej sisådär var sjunde dag, att måndagar inträffar. Galet. Vet ni vad som händer om sju dagar, bortsett från att det är måndag igen? VI ÅKER TILL JAPAN. Ja, bloggen också, till viss del. Martin kommer att ha med sig en laptop så jag skall se ifall jag kan slänga in ett par uppdateringar här mellan varven :) Annars kommer jag nog att försöka uppdatera instagram (voodoobunny) och Facebook när jag kommer åt wifi :) Wheee~

En trevlig helg i Göteborg. Utgång i lördags, då vi gick ner på Köpmans Hytta som hade famtiotalskväll. Jag såg ut typ såhär:

IMAG1914_1

Fast det där är egentligen en askass (no shit) bild från i torsdags när jag bläddrade runt i garderoben för att hitta något att ha på mig. HUR SOM HAVER så var jag den enda utklädda så jag vann tävlingen bästa outfit, haha. Ett presentkort på 250:- fick jag för det, tackar :) Det blev ett par öl/cider och hamburgare och sedan tog vi oss hemåt igen. Igår tog vi en promenad i solskenet och sedan var det buss hem. Vacker kväll, bra musik, trötta ben och sura knän.

Idag är det ett stort KANSKE vad gäller innebandy, ryggen är inte helt hundra än och jag vill inte riskera att paja den mer så jag vet inte alls. Blir det ingen innebandy så får det bli en promenad istället, det är fint det med. Så länge jag rör på mig. OCH OM EN VECKA ÅKER VI. Herregud.

Och jag har sådan lust att bara strunta i ALLT ikväll och gräva fram min gamla kassa laptop och sätta mig och SKRIVA för jag har så många tankar i huvudet som jag vill forma till ord och meningar och stycken och kapitel. Det är en annan grej än den jag peppat för att skriva på tidigare, det är en annan berättelse. Nöjd med den med, och den har potential. Skriver alltså nu på TVÅ saker fast jag inte har plitat ett enda officiellt ord på det på flera år. Men det lever i huvudet på mig, det är en start. Nu har jag lite ord i mobilen också som jag vill göra något med. Vi får se. Har till och med en hel playlist med musik som inspirerar och triggar. Argh. Vad är motsatsen till skrivkramp? :P

Men ja. Det var väl allt jag hade att säga just nu. Solen skiner, jag är pepp men resstressad och med en viss resfeber ändå. Herredjävlars Japan alltså. ÄNTLIGEN. Som jag har velat åka dit! Det är så oerhört. Ord räcker inte till.

Nåväl. Jobba vidare nu. Tjipp!