Doftdöden

IMAG1885

Det är LJUST och LJUMMET ute, jag kan höra fågelkvitter och det luktar solsken och nästan, nästan blommor. Förut gick jag förbi några som grillade korv och hjärtat ville nästan explodera av dofterna av kolgrill och kött. Världen, just nu, är så djävla perfekt och underbäst att jag nästan flyger fram över trottoarerna. Helt galet vad jag har längtat efter den här årstiden, mer än jag ens själv visste. Värmen. Ljuset. Älskar det.

Har suttit hela dagen i utbildning på Unionen, sista dagen i BAM som jag började gå för en månad sedan. Det var tre tillfällen allt som allt, och idag var då alltså det sista tillfället. Det hela avslutades med att vi fick diplom och varsin liten medaljliknande brosch som det står ”Skyddsombud” på, haha. Skall sätta den vid min dator när jag kommer in på kontoret imorgon :)

Tog en enormt lång omväg hem från Unionen förut, så jag har redan promenerat så att det räcker till och blir över för idag. Nu har jag hela kvällen fri, och det känns oerhört. Men bra. Jag står mellan att sätta på en film och brodera lite, spela lite datorspel eller spela TV-spel. Eller lägga mig i badkaret och läsa. There’s no end to the possibilities!

lila-blommor-2

 

Gammal bild. Älskar blommor. Gick förbi en liten plätt med violer på förut och trodde att jag skulle dö doftdöden där och då. Gudars fucking skymning vad violer luktar bäst i hela världen.

Eller så luktar jag bäst i hela världen just nu. Solvarm hud. Salta vindar. DÖR.

Nu skall jag sysselsätta mig. Tjipp och hej!