Solsken

DSC_0374Full av vårkänslor och squeee~!

Mellan hissen och tvättstugan igår hittade jag en liten liten bit korridor som luktade majnatt och jag ville stå där för alltid och bara inandas, men jag fick slita mig därifrån och ta mig vidare i rätt riktning varje gång jag passerade.

Det blir ingen innebandy för mig idag. Ryggen gör fortfarande för ont, så jag får ta en långpromenad ikväll istället. Lägenheten är förvånansvärt städad vilket plötsligt ger mig mängder av fritid att spendera, hur skönt! Påbörjade igår att spela Fallout 3, men efter att jag dog under tutorialen (haha jaja men vafan) så tog jag en paus och skall fortsätta idag, eftersom klockan blev för mycket och jag ville gå till sängs. Läser för tillfället Dragonlance-omnibusen, funderar på att ta med den påföljande trilogin som lektyr till Japanresan. Jag hade initiellt tänkt dra med min Lovecraft-omnibus, men den väger en aning och det kändes lite sisådär med det. De tre böckerna om Raistlin och Caramon är lite lättare att ta med sig, så det kan vara värt. Det innebär dock att jag behöver hinna läsa ut Dragonlance först, men det löser sig. Det är ju bara tre böcker, och jag har två veckor på mig. Nemas problemas :D

Men oj alltså. Om två veckor sitter jag snart på ett flygplan till ett resemål jag har velat besöka sedan jag var sexton. Och sedan fyller jag 30 och då är jag i TOKYO. Jag har inte riktigt förstått det än, det är så oerhört. Wow. (wow. such japan. so travel. wow. many tourism)

Dagens outfit är min Wednesday Addams-klänning och håret i flätor. Jag tog lite kort på det när jag kom men blev inte supernöjd så ni får föreställa er hur det ser ut istället. Jag tyckte att bilden på mig i solskenet var en bättre bild att dela här :)