Gårdagen

eld

 

God morgon!

Fredag, illusionen av solsken, lagom trött och av bisarr anledning kom jag hemifrån 20 minuter efter att klockan ringde i morse. Dagens outfit blev inte särskilt speshu, det är jeans och min Mötley Crüe-tshirt och håret i en knut på huvudet, *fashion* *kawaii* *whatevs*

Gårdagen spenderades som tidigare nämnt i Varberg. Lång dag, men trevlig. Kom hem efter nio igår kväll och orkade inte posta något då, så jag plockade mest lite hemma innan jag kröp i säng och läste. Drömde en djävla massa rörigheter om badhus och lajvare och jag vet inte, och sedan vaknade jag och gick till jobbet.

Ikväll skall jag på konsert med mamma och Martin och ett par kollegor! Vi skall se Aesthetic Perfection, Faderhead och Terrorlokaust på Babel, skall bli så djävla kul :D Är osäker på vad jag skall ha på mig dock, jag står mellan min sprillans nya snyggeklänning som jag fick i veckan (mer om den i ett senare inlägg, skall göra lite reklam för företaget jag köpte den ifrån för jag är så nöjd ♥) eller så blir det något snajdigt i lack. VI FÅR SE. Skall se ifall mamma kanske kan ta kort på mig och Martin ikväll också innan vi går ut :)

Nåväl. Jag har en hel del saker jag vill hinna fixa innan jag lämnar för dagen, så ni får inte så mycket mer uppdaterat nu. Kanske kommer någon post imorgon, annars kan jag försöka få till en sammanfattning på söndag efter att M&M åkte hem :D Ni får ha en trevlig helg osv <3 Krams!