Drömtjejen

Screen Shot 2014-02-26 at 09.27.51GRETA GREMLIN, lifesize! Omg! Swoonade lite när jag såg denna igår. Så awesome :D Apropå att nörda över saker som kom på 80-/90-talet, alltså ;) Tänk att få ha denna stående på bokhyllan därhemma – eller på golvet bredvid TV:n. Den är 30″ hög, vilket är 76 centimeter. Stor tjej alltså :D Squeee~! wow. such gremlin. so scare. wow.

Okej. Det är onsdag, solen skiner även idag (yay!) och jag har som vanligt tusen saker att göra, både på jobb och efter jobb. Men det är bara braaaa för annars blir jag rastlös och uttråkad och somnar. Jag föredrar helt klart att ha många bollar i luften, även fast just jonglering inte är något jag någonsin har kunnat :D

Skall vid tillfälle sätta mig ner och göra en vettig önskelista också. Det drar ihop sig till min födelsedag, och jag vet inte ens när var hur jag skall ha fest eller något alls. ARGH. Vill folk ens fira mig? Förra året kom det tre gäster av ??? inbjudna och det var ju absolut en trevlig kväll, men samtidigt lite synd att alla andra hade bättre saker för sig. Typ. Jag är lite känslig vad gäller födelsedagar och nu fyller jag ju 30 (!!!) så då är det viktigt att det blir bra. Måste fundera över vad jag vill göra.

Själva födelsedagen kommer ju att firas i Tokyo med min älskade Knipsis, men jag vill gärna ha fest med mina vänner efter att jag kommit hem. SÅ MYCKET SOM SKALL PLANERAS argh. Men egentligen gillar jag ju att det är mycket och så länge jag hittar rätt väg genom allt så är det ju bara bra. Det är mest när jag går vilse i resonemang och funderingar så det blir knivigt.

Ok skall göra annat än drälla här nu. Hejsvej osv.

 

1 svar på ”Drömtjejen

Kommentarer är stängda.