Slö och slask

IMAG1626_1

Ingen snygg bild idag så det får bli en miniversion av den istället för en större.

Seg start på dagen. Eller ja, kanske inte. Jag vaknade fem minuter innan klockan ringde och kollade sedan igenom mitt instagramflöde innan jag masade mig upp ur sängen. Släpade en stor resväska fylld med kläder till syriska flyktingar hela vägen till jobbet i regn och snöslask och blåst. Trött i armen när jag kom fram, samt allmänt täckt av snömodd. Blöh. Seg dag, I guess.

Ikväll har jag tvättid, och så skall jag fixa färdigt ett par grejor åt min far. Min lilla hemlis till honom får läggas på hyllan ett tag, den är sekundär i nuläget. Tror ändå att han blir glad när han får den. :)

Alla Hjärtans Dag imorgon och jag har ingen aning hur jag och Martin skall fira. Han hade tänkt stanna hemma den här helgen och komma ner nästa, men nu blir det tvärtom iochmed morgondagen och så där. Jag hade initiellt planerat att laga mat och så tills han var framme imorgon, men eftersom han istället kommer idag så blir det ju inte riktigt samma sak. Jag kan fortfarande laga mat imorgon, men då blir det ju ingen överraskning. Hade jag haft mer pengar än jag har just nu så hade jag tagit med honom ut på restaurang, men det ligger inte riktigt i budgeten. Just nu ligger nog inte ens syre i budgeten, så ja. Men det löser sig, det får bli ett par snåla månader nu framöver, helt enkelt.

Och mitt i allt så fyller jag snart 30 och jag har INGEN ANING hur jag vill/bör/skall fira. Jag vill ha en stor fest med alla mina vänner, men då behöver jag en lokal t.ex. Hur fixar man sådant? Jag har inte råd att hyra något ställe, och jag vill inte boka bord på krogen och sitta ute bland en strulig massa och inte ens höra vad folk säger. Får fundera lite på det där, kommer ju ändå inte att fira förrän vi kommit hem från Japan (där även Martin kommer att fylla år :))

Nåväl. Jag har mail att läsa, jobb att göra och papper att gå igenom. Skall se hurpass jag kan styra upp skyddsombudandet här nu, efter avklarad BAM-kurs :)

Tjipp och hej!