Onsdag: Tolfte veckan (v.26)

Dagens mått:
Midja
 – 71 cm (+2 cm från föregående vecka)
Lår – 51,5 cm (-0,5 cm från föregående vecka)
Vikt – 60,5 kg (+0,7 kg från föregående vecka)

ImageUrsäkta sur min och svettig sport-bh, haha, men jag kom ju precis innanför dörren efter att ha spenderat en timme åt djävligt intensiv innebandy så. Och bra gick det idag! Jag har orkat bursta en djäkla massa, jag har gjort en hel del mål och jag har fått beröm för bra spel, så jag är väldigt nöjd med dagens innebandyspelande! :) Det fungerar skitbra med de nya skorna jag köpte – jag har inte ens varit på väg att välta, så det är helt klart stor skillnad på att spela i skor avsedda för inomhussporter gentemot skor avsedda för snabb utomhuslöpning. Sistnämnda är helt enkelt alldeles för instabila för den sortens sport vi utövar. Hepp!

Kan väl inte säga att jag är helt nöjd med att alla mått GÅTT UPP? Argh! Jag fattar ju att vikten är muskler, den är inga större problem. Men, men …midjan?! Meh! Men det kommer ju snart att gå åt andra hållet igen, det är bara en svacka just nu.

Förresten! Kvinnliga läsare på jakt efter bra sportbhar: Den jag har på bilden ovan; Hyskknäppning i ryggen, meshtyg (nät) både över hela ryggen + mellan brösten (som ni kan se), finns i typ fem eller sex olika färger (jag har svart, rosa och blå!) och kostar faktiskt BARA 149.- på Gina Tricot – jag rekommenderar! Ger bättre stöd än förväntat! → länk 

tumblr_mnu97sHy2a1stp38oo1_500

Frågor på det? ^_^