W5R1

bild (3)Här var jag och sprang idag. Bulltoftparken! De hade ett par olika motionsspår att välja mellan, jag virrade bort mig lite och avslutade på ett annat spår än jag påbörjade. Hrm.

Inte helt nöjd med dagens resultat. Klarade ”bara” av att springa 8 minuter i sträck på 2 * 10 minuters Free Form Run. Det är fortfarande BRA, för att vara mig, och om man har i åtanke att det är två veckor sedan jag sprang sist så är det ju inte alls illa, men… jag sätter återigen för stora krav på mig själv, och blir besviken när jag inte klarar av att prestera. Jag har fyra veckor kvar av c25k-träningen, och jag KOMMER att klara av det. Jag vill bara vara sådär bra NU. Jag har enorma mängder pepp och inte riktigt lika mycket tålamod, vilket ibland krisar sig lite. Som idag, när jag egentligen borde vara nöjd och glad över att jag kommit ut i spåret igen men ändå ältar att jag inte ens klarade 10 minuter i sträck när jag tidigare klarat hela 15 utan problem.

Nästa pass blir på måndag. Jag kan nästan slå vad om att jag kommer att klara minst 10 minuter då, så jag vet inte varför jag är besviken över mig själv idag. Nåväl.

Nu har jag i alla fall ETT ställe till jag kan springa på! Mycket bra. Jag har ett promenadstråk som tar ungefär två timmar (Värnhem > Centralen > Turning Torso > Slottsparken > Pildammsparken > Värnhem), jag har en sträcka att springa kring Pildammsparken och nu har jag då alltså även Bulltoftaparken. Nu skall jag bara hitta (åtminstone) ETT ställe till att motionera på så att jag kan alternera lite mer.

tumblr_ml3wz4pney1r7igcho1_1280