Onsdag: Femte veckan (v. 19)

Dagens mått:
Midja – 71 cm (-1 cm från föregående vecka)
Lår – 54 cm (-1 cm från föregående vecka)
Vikt – 60,1 kg (-0,7 kg från föregående vecka)

Image (1)

Koftluddet i armhålan – HUR SNYGGT? <3

Ny vecka, ny onsdag, nya bilder! Här står då jag och poserar i trosor och sport-bh like there’s no tomorrow.

Det fortsätter att gå framåt! Lårmåtten säger inte så mycket, det verkar mest pendla en centimeter upp eller ner, men jag märker ju rent fysiskt att jag inte längre slår låren emot varandra när jag går. Det är ju inget som direkt har stört tidigare, jag är ju ändå liten redan när jag inledde den här träningen så jag har ju inte så mycket att ta av, men det är små skillnader som görs och de glädjer mig ju varje gång jag upptäcker dem :)

Känner mig nu stel i kroppen och tänkte nog lägga mig och läsa lite. Nästan 24k steg idag – en väldigt effektiv onsdag trots att promenaden till jobb imorse fick halveras pga regn och skor som inte var helt väderanpassade.

Såhär såg jag förresten ut när jag spelade innebandy idag:

photo

Avklippt linne med ZOMBIE över brösten, det kändes …passande ;) Men yikes, det ick att vrida ur hur mycket fukt som helst ur den efteråt haha. Djävlar vad jag svettas numera! Men det är bra, har jag hört. Det visar att man förbränner mer, om jag förstått det hela rätt :)

FÖRSTÅR ni känslan av att VÅGA ha midjekort linne på sig inför folk?! För en månad sedan hade jag aldrig i livet känt mig bekväm i att ens ha det på mig i min ensamhet här hemma. Idag spelade jag bandy med fem kollegor och lät magen synas utan att ens reflektera över att jag skulle ha något att dölja. Heja heja!

Ovan ser ni mina snajdiga nya löparskor också! Har dock lite lösa planer på att införskaffa ett par skor som är avsedda för innebandyspelande snarare än löpning, det känns som att jag kan få bättre stöd då.

Okej, over and out för idag! :)