Stolt och glad :)

tumblr_mir33q2Qox1rusee6o1_500

 

Jag VET att jag inte tränar för att förändra vikten (även fast det är en djävligt fin bieffekt, om jag skall vara ärlig :)) och jag VET att vikten ändras från dag till dag och att jag kommer att väga mer redan imorgon, men när vågen visade på 7 (!!) kilo under utgångsvikten när jag vägde mig i morse så kändes det djävligt BRA. Det visar att jag har jobbat, att jag kämpar för en hälsosammare kropp och att jag har kommit en bra bit på vägen.

Det blev inget springa igår. Inget promenera heller. Jag hade ett muskelfäste i ryggslutet som gjorde ont varje steg jag tog, så jag valde att ta det lugnt hemma med Martin istället. Det blev ju ändå 20k steg igår, så jag är fortfarande väldigt nöjd över gårdagens insats, helt klart!

Idag är det sista dagen på första tävlingsmånaden. Just nu kämpar vi mellan fjärde och femte plats, och jag vill så gärna att vi hamnar i topp 5. Inte för att det spelar någon roll alls EGENTLIGEN, det enda vi vinner är ”recognition”, men vad fan. Klart det är kul att veta att vi var fjärde/femte bästa av 16 team och att det till stor del ligger på MIN insats. För så fräck är jag att jag tänker ta lite ära av det – jag och ett par till i laget har verkligen kämpat och burit en stor del av laget på våra axlar.

Imorgon är det måttdags igen. I morse vägde jag alltså 58,3 kilo och hade en midja på 72 centimeter. Vad tror vi om morgondagen? Jag gissar på …61 kilo och 72,5 centimeters midja. Jag vet att framtiden (kvällen) har ett par cupcakes i bakhåll, så ja ;) Det är Valborg, gott folk! Jag förtjänar en cupcake eller två :)

tumblr_mjhweybqXE1rfhkgho1_500

…och räds inte att äta en cupcake då och då!

 

Imorgon är jag (såklart) ledig, får se ifall jag kan få med mig Martin ut på en promenad längs kusten här i Malmö då :)