Onsdag: Tredje veckan (v. 17)

Dagens mått:
Midja – 72,5 cm (-1,5 cm från föregående vecka)
Lår – 53,5 cm (-1,5 cm från föregående vecka)
Vikt – 60,8 kg (-1 kg från föregående vecka)

Image (2)

Jomen såatteh…

 

Jag märker fortfarande skillnad :) Nästan fyra centimeter mindre midja än för två veckor sedan; nästan 2 kilo lättare och lite smalare om låren. Heja heja!

Är det bara jag som inbillar mig eller syns det att det skiljer liiiite från första veckan..? :)

Jag är fortfarande pepp och tycker att det är kul att gå varje dag. Min fot gör fortfarande ont sedan förra veckans innebandyincident, men jag undvek att spela idag och nästa vecka blir det heller inget iochmed att det är röd dag. Så jag hoppas att foten är fullt duglig om två veckor så att jag kan få vara med och spela igen :)

Idag har det blivit mycket promenerande. Gick t/r till IKEA (5 km enkel sträcka) och sedan hem, så det blev närapå 20k steg i en sittning där. Nu är jag trött i benen så jag tänkte ta en dusch och sedan antingen spela TV-spel eller lägga mig och läsa. För det förtjänar jag!

tumblr_mkwvz2leeo1snog34o1_500

2 svar på ”Onsdag: Tredje veckan (v. 17)

  1. Jag är på -4 kg, -5cm midja på en månad nu, och då har jag inte kört stenhårt. Bra jobbat! Kan vi tappa 15 kilo tillsammans?

    • Tack! Det beror på hur mycket du skall tappa ;) Jag vill inte väga mindre än typ 57 som lägst, och sedan kommer ju mina (förhoppade) muskler att lägga till vikt :)

Kommentarer är stängda.