Konsekvenstänkande

tumblr_mkwvxk0URq1snoks5o1_500

 

Ja, men ni vet. Helg. Då lyxar man gärna till det. Och vet ni vad? Så länge man inser att det har vissa konsekvenser att man äter extra gott på helgen så är det faktiskt OKEJ. Det innebär att vågen kommer att visa lite högre imorgon och att jag har ett par kalorier extra att promenera bort, och det kommer inte att vara något problem :)

I helgen har vi druckit alkohol, ätit gott, tagit långa promenader och sovit länge på morgnarna. Ikväll tog jag en långpromenad i samband med att jag körde ”Zombies, Run!” w1r3, och när jag kom hem blev det invigning av min blender och därmed en hallonsmoothie till kvällsmat (väldigt enkelt, väldigt snabbt – väldigt yummy! …och väldigt mättande ;))

Imorgon är det måndag. Måndagar är härmed dedikerade till ”vila”, vilket innebär att jag i vanlig ordning promenerar till och från jobb men att jag inte lägger någon kraft på att gå extra långt – det blir vad det blir, helt enkelt. Mina muskler behöver återhämta sig lite. Det tar emot, skall jag erkänna. Dels för att jag ”hamnar efter” i tävlingen (tillfälligt!) och dels för att det känns så BRA att röra på sig. Men jag vet ju att jag måste ta det lugnt mellan varven också. Ynk ynk!

För övrigt så köpte jag dessa skor i lördags:
A31_4507_fullVi var inom Löplabbet en runda där jag fick professionell hjälp med att prova ut vilka skor som fungerar bäst för mig, och de som ovan är avbildade och länkade var de som kändes bäst. De kostade ungefär hälften så mycket om jag köpte dem från Amazon, så jag får stå ut med att det tar upp till två veckor innan de anländer ;)

Lovar att försöka ge någon form av recension av dem när jag har fått testa dem ”på riktigt”, men de har fått väldigt goda lovord över internet och det lilla jag fick testa att springa i dem i lördags så kändes de väldigt bra! De ser inte heller helt och hållet ut som att en clown har kräkts upp dem, vilket är en fördel! Det sticker i ögonen på en att titta på löparskor, kan jag upplysa.

Min mor kommer på besök imorgon och stannar tills torsdag, så det kommer att bli långpromenader i sällskap med henne i veckan. Mycket trevligt med lite sällskap! :)