Onsdag: Första veckan (v. 15)

Väldigt ambitiöst, men jag skall försöka göra veckorapporter på onsdagar. Lika bra som alla andra dagar, men fint placerad mitt i veckan.

Dagens mått:
Midja – 76 cm
Lår – 54 cm
Vikt – 62,6 kg

Image

Hej.

Innebandyträningen idag var MORD. Första tjugo minutrarna kändes det som att jag aldrig sprungit förr, och jag var beredd att kasta klubban och ge upp. Men sedan kom kroppen igång igen – min gissning är att den är trött på grund av att jag har tredubblat min vanliga aktivitet sedan förra måndagen. Träningen i sig gick väldigt bra; runt sextusen steg och så fort jag kom in i matchen på riktigt så var det ganska lätt att sätta ett par finfina mål också. Det är ju work in progress, men om jag jämför mina innebandyskillz IDAG med de jag, ehm, saknade när jag började spela innebandy i september så är jag cirka tusen gånger bättre. Klart bra!

Vet inte om det är för att jag har rört mig mer eller för att jag börjat dricka mycket mer vatten, men idag hinkade jag i mig vätska som aldrig förr. Efter första kvartens spel var redan halva flaskan tom – i vanliga fall får jag hälla ut sista fjärdedelen av flaskan efter avslutat spel. Eller dricka det sista i omklädningsrummet, för den delen.

Nåväl. Det var måtten för vecka 15. Vi får se ifall jag kommer ihåg att ta mått och bilder om en vecka igen :)

tumblr_m2wrfibLK31qjr81ao1_500

2 svar på ”Onsdag: Första veckan (v. 15)

  1. Jag har kört gym 1-2 dagar i veckan, boxning på tisdagar och löpträning på söndagar + kostomläggning nu i strax över en månad. Har gått ned från 111 till 108 kilo. Målet är att nå ned till 100.
    Allt går. Konditionen tar bra med tid, men en sak med träning: Tålamod och ihärdighet betalar sig ALLTID.
    Jag tror på dig. Du är typ… bäst!

Kommentarer är stängda.