Musik ♫

Jag har svårt att förstå mig på folk som tränar utan musik. De springer runt, runt parken men har inget som håller dem sällskap, hjälper dem hålla takten, driver dem vidare. Jag antar att de är mer hardcore-löpare än jag som klarar av det, haha. Jag har ju förvisso svårt att göra NÅGOT utan musik. Underbara, älskade musik. Hur som haver, jag gjorde en playlist igår med lite musik att lyssna på när man går/springer/dansar. Den finns här, ifall någon är intresserad :)

Vad gäller att kunna lyssna på musik när man springer så kan jag ju rekommendera en sådan här:

Man stoppar sin iPhone/iPod i den, och plasten låter en utan problem kunna manövrera den om man vill byta låt eller liknande. Utmärkt när man kör träningsprogram via telefonen också :) Enda problemet jag har hittat med ”Zombies, Run!” är att den bara vill spela musik som ligger telefonen – den är inte okej med Spotify. Någon som vet hur man kringgår detta? Känns lite bassligt om jag måste ladda hem all musik jag har i min playlist och lägga över det via iTunes (nemesis!)

Mina ben känns helt okej idag! I alla fall för att gå, jag hoppas att de håller för att springa också. Skall ta en värktablett innan vi spelar innebandy i eftermiddag så skall det nog gå bra.

tumblr_mjyfu5W0C31ra09yqo1_500

 

Tog för övrigt en ganska lång omväg kring Pildammsparken på vägen till kontoret imorse. Helt klart värt det! Träden luktade dagg och solsken, luften var frisk och jag blev hela tiden omsprungen av folk som var ute och morgonjoggade :)

Är det inte fint hur folk (vi!) strävar efter att bli Harder, Better, Faster, Stronger?

Kämpa på :)