Merzombie

Januari 2012

Januari 2012

April 2012

April 2012

Februari 2013

Februari 2013

Ja, det blir längre. Jag behöver dock desperat få fatt i en frisör som INTE vill ha en arm och ett ben av mig för att toppa det, det är väldigt snett baktill vilket är lite lustigt och mystiskt. Utöver att det är i förtvivlat behov av att tappa ett par centimeter så mår det väldigt, väldigt bra. Henna är underbart för hår, och jag tror att jag har hittat helt rätt shampoo och balsam för mig! :) Jag använder det här:

Screen Shot 2014-02-04 at 07.54.20Aussie Miracle moist, shampoo & balsam (orkar inte lägga in två pinnsmala bilder på i sort sett samma sak bara för att det står shampoo på den ena och balsam på den andra…)

NU VET NI.

Idag efter jobb skall jag gå och simma (jag är ju en sjöjungfru som blev bortbytt som infant), och sedan har jag typ tusen saker att göra hemma. Städa sovrum, sortera kläder, jobba på lite grafiska åtaganden jag har, förbereda inför morgondagen, plugga rollspel inför lördagen (JAG SKALL SPELLEDA FÖR FÖRSTA GÅNGEN OMG OMG OMG) och sova.

Under arbetsdagen har jag en del saker att testa och fixa med, och sedan skall vi äta lunch med våra kollegor från Polen. Dagens outfit är lite mindre tuff än gårdagens, jag kör helt enkelt på vanliga jeans + en Mötley Crüe-tischa. *ball tjej* *metal sign* *flex*

Okej, nu skall jag jobba vidare. Hejsvej!

 

2 svar på ”Merzombie

    • Som ogräs! :) Det skall ju som sagt kortas av lite, men det kommer ju i sig att ha effekten att det växer bättre framöver :)

Kommentarer är stängda.