Mordiska cthittans

IMAG1405_1

Klassisk måndagströja; ”Let’s kill something!” och gulliga kattungar över bysten. Hepp! Matchar det hela med enormt hår och röd rosett, så att jag är lika söt som katterna. Frågor på det? Nu dödar vi något!

Martin stannade kvar över natten och åkte hem imorse. Liten clash där han skulle gå upp innan fem och jag tänkte gå upp halv sju, men han lät mig sova vidare och kom in och väckte mig och sade hejdå innan han for (klockan sex) och sedan försökte jag somna om men gick upp till slut, efter att jag inte kunde hitta någon bekväm position där nackspärren inte gjorde väsen av sig.

För övrigt stavar jag som en kratta idag, fattar ingenting. Har fått skriva om säkert 50% av alla ord jag skrivit hittills, det är helt galet. Jag missar bokstäver eller skriver dem i fel ordning eller råkar trycka på mellanslag mitt i allt, vad fasen händer? KLART OROLIG HÄR.

Helgen har varit lugn och mysig. När jag kom hem i fredags hade Martin köpt Guild Wars 2 till mig (!!!) söt som han är, så kvällen ägnades åt att spela lite och vara allmänt nöjd med läget.

I lördags tänkte vi gå ut och äta och det var ju tydligen lättare sagt än gjort en vecka innan löning? Första restaurangen var fullbokad, andra var egentligen fullbokad men vi fick dela bord med ett par kids som dök in och sedan satt vi och tjuvlyssnade på dem ett tag, haha. Det var en massa bruddrama som de var lite konfunderade över, och vi smålog ner i maten och försökte att inte visa att vi kanske lyssnade lite väl koncentrerat på dem.

Nåväl. Nu skall jag jobba och om en stund blir det frukost. Jag lyssnar på ABBA och känner mig kanske inte alls så mordisk som tröjan hintar om. Ni får ha en bra dag osv :)