Spiderbaby

IMAG1307_1

Godmorgon!

I Malmö idag är det -4, vilket är lite märkligt för hittills har det mest verkat ligga kring 4-5 grader; även kvällstid. Klädde på mig sisådär 15 lager kläder för morgonens promenad till kontoret – nog för att jag är zombie, men det räcker med den nivå av rigor mortis jag vanligtvis upplever, vi behöver inte addera THE COLDNESS OF THE MORGUE till det :P

Okej, det kanske inte var så dramatiskt. Men det kändes lite så i kinderna i morse, kan jag säga. Känns lite overkill att ha rouge idag, mina kinder är ju sådär rosiga och snygga ändå liksom. HEPP!

Okej. Helgen har varit bra! Martin kom som sagt redan i torsdags, så vi fick en dag extra ihop vilket var väldigt fint och bra. Igår firade vi 17 månader, tänk vad tiden flyger! Vi kollade på hotell och aktiviteter inför vår Japan-resa, skall boka och göra färdigt allt idag är planen. Jag behöver för övrigt ta mig till polishuset typ denna vecka och fixa ett nytt pass – mitt gamla gick ut i November 2013 så det är nog läge för det ifall jag skall få komma in i Japan ;)

Vi får se ifall det blir någon form av innebandy idag – vi är bara fem pers signade och vi brukar behöva vara 6 för att det skall bli spel. Nåväl, jag har filmer att titta på, saker som skall ritas och en logo att designa :)