Onsdag Hellberg

IMAG1259_1

onsdagsklänningen

Godmorgon!

På något vänster lyckades jag sova natten igenom (yay!) utan mardrömmar (dubbelyay!) – men inte hjälpte det när klockan ringde imorse och jag övervägde att gnaga av mig min arm för att få sova lite till. Urgh. Nog för att tvättid 17-23 är en nice grej osv, men det ruckar min dygnsrytm lite. Meningen är att jag skall sova innan 23 för att orka gå upp dagen efter, då är det ingen höjdare att man kommer i säng efter 23 OCH vill läsa en liten stund innan man somnar. ”låt bli att läsa då” säger ni, men det går ju inte. Måste läsa. MÅSTE. Ok?

I alla fall fick jag för mig att jag skulle sova en halvtimme extra, men efter att ha legat i sängen (mysigt) i typ tio minuter utan att riktigt kunna somna om (kan ha något att göra med att jag i samma veva som jag beslutade att sova lite till satte igång en playlist med väldigt hetsig drag queen-disco..?) så gav jag upp och gick upp istället. Såatteh… Hej! o/

Ikväll skall vi spela rollspel, och innan dess skall jag jobba i vanlig ordning :) Tänkte även försöka hinna med en promenad under dagen, jag vill kunna komma upp till mina 15k steg idag och det går inte ifall jag sitter och spelar rollspel hela kvällen ;)

Nåvälllll. Nu skall jag jobba. Krams osv! :)