Bra start på dagen – not.

Jag lade mig tidigt, läste en stund och somnade sedan. Larmet var ställt på 08:00, så att jag skulle hinna äta lite frukost i lugn och ro innan det var dags att promenera iväg till simhallen till 9. TJI FICK JAG, för så blev det ju inte alls.

Kvart över fyra vaknade jag från en fruktansvärd mardröm och visste inte var jag skulle ta vägen. Jag drömde att jag och Martin hade någon form av bostad där min lägenhet var undervåningen, där jag sov, och han bodde ovanpå. Vi hade varit ute och åkt bil och lyssnat på ett band som min vän Mjukis spelat in, där han berättade lustiga bilanekdoter, och vi pratade lite om att åka och hälsa på honom i USA. Martin parkerade bilen utanför min mommos lägenhet, och sedan gick vi in och lade oss – jag i min säng och han i sin, på våningen ovanför. Sedan vaknade jag till i drömmen av en dröm om att Martin blivit attackerad, och märkte att det kom in en okänd gubbe i mitt sovrum. Jag kunde inte skrika trots att jag var livrädd, och jag förstod att han hade skadat Martin. Han gick långsamt mot mig, inte hotfullt utan mest förvirrat, och jag körde fingrarna i ögonen på honom för att försöka försvara mig. Det verkade inte direkt hjälpa, så jag började bryta hans fingrar och sedan kom polisen och hämtade honom, men scenen där jag kör fingrarna i ögonen på honom och bryter hans fingrar fortsätter spelas upp och här vaknar jag och är LIVRÄDD för det ser ju ut precis som i drömmen.

Mjukis var online på Facebook så jag pratade lite med honom om drömmen, vilket hjälpte. Jag vågade ju inte ligga ensam i mörkret och vänta på att gubben skulle komma. Att få prata om det fick mig att känna mig mindre rädd.

Jag kunde ju dock inte somna om, först för att jag var för rädd och sedan för att jag blivit för pigg, så jag gick ner på hörnet och gymmade istället. Klockan fem på trettondagsafton är det tydligen HELT FOLKTOMT på gymmet. Först halv sex dök det upp ett par andra som skulle träna. Galet. Jag har varit där väldigt tidigt vid andra tillfällen och det har alltid varit folk där annars, så det var lite skumt. Lite läskigt också, för jag började inbilla mig att det skulle komma någon och attackera mig. Idiot.

ser JÄTTEGLAD ut pga nyvaken efter mardrömmar -_-

ser JÄTTEPIGG och GLAD ut pga nyvaken efter mardrömmar -_-

Körde 25 minuter på löpband (powerwalk, har en ryggmuskel som känns som att den skall slitas av när jag springer -_-) och 15 minuter på crosstrainer (där ryggmuskeln inte alls gör ont trots att man närapå springer) och sedan körde jag 15 lyft med 10 kg med benen i någon sådan där apparat som man tydligen tränar låren på. Sedan gick jag hem och här sitter jag nu och kyler ner mig. Skall strax in i duschen, och sedan får jag ligga på soffan och chilla en stund. Tror INTE att jag går och simmar klockan nio, men hade gärna hunnit med att simma något idag. Vi får se hur det blir, dock.

Reviderad dagsplan, alltså. Suck. Tack för den, elaka drömgubbe :(