Vrapogat!

tumblr_mnfjbzWb1Y1ryvq99o1_500

Lördag!

Jag hade tänkt gå upp halv nio för att ta en långpromenad direkt efter en snabb frukost, men jag var så sjukt trött så jag ställde om klockan och vaknade tio istället. Ville helst egentligen bara somna om igen då också, men tog mig i skinnet och lyckades komma ur sängen efter en halvtimmes slöande och velande, haha. Nu har jag hunnit äta frukost och städat vardagsrummet – skall ta tag i resten av lägenheten strax. Står i valet och kvalet mellan att ta en promenad eller gå ner på gymmet senare, får se vad det blir. Jag har (ännu) ingen dödsträningsvärk efter de senaste två dagarnas träning, och det verkar som att det mesta av värken och stelheten i nacken har släppt. Hurra!

Lite Za Frûmi i högtalarna, nydammade döskallar på både sidorna av datorskärmarna och soffan ser ändå ganska inbjudande ut. Om jag städar färdigt, tar en promenad och fixar lite käk så borde jag kanske hinna spela lite TV-spel sedan..?

Jag har ju en sådan där driv att jag VILL spela TV-spel hela tiden, men samtidigt så är de spel jag har sådana där man inte sitter med i en kvart eller en timme åt gången – det krävs engagemang och tid och uppoffring, och det är inte alltid så lätt som man skulle kunna tro. Man trodde ju som barn att man när man var vuxen skulle kunna äta lådor med glass och spela TV-spel hela dagarna, men så har det ju inte riktigt visat sig vara ;) Det finns så mycket annat man skall/vill göra också. Hålla rent i hemmet, laga mat, träna, umgås med vänner… Och då snackar jag bara om när jag INTE är med Martin :P Visserligen brukar han och jag spela tillsamman (eller, öh, han spelar och jag lägger mig i :D) men det är inte samma sak som att i hemmets tysta vrå ta upp sin egen xbox-kontroll och spela en stund ;) Så ja. Kanske jag kan hinna spela lite idag. Eller imorgon. Vi får se. Just nu skall jag städa färdigt och sedan har jag ett gäng tusen steg att fixa idag ;)

Hoppas att ni har en trevlig lördag :)