Den lilla sjöjungfrun

IMAG1162

Det regnade på mig igår, men jag sprang ändå (nästa hela vägen) ut till Bulltofta, powerwalkade/skuttade runt femkilometersspåret och sedan hem igen. Det längsta jag orkade springa var 15 minuter utan stopp, sedan blev det kortare sträckor innan jag växlade tillbaka till gång. När jag kom hem fyllde jag badkaret till bredden med hett vatten, tände lite ljus, stoppade i  min rosa badbomb och tog ett glas vitt medan jag lyssnade på skön musik och läste lite Pratchett. På kvällen tog jag sedan en promenad på en timme innan jag kröp i säng. Mycket bra dag. :)

Idag tänkte jag gå upp halv åtta för att vara vid badhuset vid nio, men jag kunde inte somna igår kväll så jag satte fram klockan en timme och gick till badhuset vid tio istället. Av bisarr anledning fick jag betala ungdomspris i kassan (??) trots att gränsen gick vid 17? Jag var så förvånad att jag inte ens protesterade, trots att jag fyller 30 om mindre än tre månader. Hepp.

Simmade 1000 meter på 40 minuter. Ingen aning ifall det är bra eller inte, men jag är nöjd. Jag har sjukt ont i nacken sedan igår och hade hoppats att lite simma skulle lösa det, men riktigt så fint var det inte. Däremot var det skönt att vara viktlös ett tag och jag är glad att jag lyckades simma 20 längder. Det hade nog gått att simma en eller två längder till, men jag var sjuuuukt trött i kroppen när jag gav upp, haha. Nästa gång får jag sikta på att klara 1000 meter på mindre tid :D Eller ja, i alla fall lyckas simma samma sträcka igen om inte annat ;D

Nu skall jag strax tillaga lite lunch och ta det lugnt och se ifall min nacke kan vara snäll och sluta bråka med mig -_-’
Tänkte ta en promenad senare, men det blir nog inte förrän mot kvällen. Tills dess skall jag bara chilla och kanske spela lite TV-spel, ifall jag inte fastnar framför datorn :)