och om jag blundar tillräckligt hårt är det VISST snö utanför fönstret

bild-10

julpepp6

Bilden ovan är från förra året, så det här är inte årets julklappar. Jag har ett par saker kvar att fixa och sedan blir det en aktuell bild på vad som ligger under trädet ;)

Just nu ser jag till att det sista jag skall ordna för en av mammas julklappar fungerar som det skall. Jag behöver dock ta en paus och gå till affären, för jag har inget hemma och jag börjar känna mig lite lagom hungrig :P

Jag har ett par saker att fixa hemma och ett par saker att fixa på stan, och jag har inte bestämt mig för ifall jag skall städa idag och gå på stan imorgon, tvärtom eller dela upp båda delar över båda dagarna. Jag tror dock att jag idag fixar alla hemmagrejer och förbereder allt som kan förberedas inför morgondagen, så sticker jag ut på stan direkt när affärerna öppnar imorgon. Jag skall framkalla ett par fotografier och gå en runda inom 2-3 butiker jag vet har saker jag skall köpa, och det borde gå att avklara på ett par timmar, så att jag hinner hem för att i god tid ta mig till bussen som går halv fem.

Nu spelas det julmusik, jag har mitt julljus tänt (Yankee Candle Sparkling Cinnamon) och jag sitter i pyjamas och myser. Dags att byta om och gå till affären, med andra ord ;) Blir dock myskläder när jag kommer hem igen, det är skönt att ha en riktig fuldag när man sunkar runt i pyjamas och raggsockor och urtvättade t-shirts också ;)

Semester, gott folk. Jag gillar det :)