Jullov inc!

IMAG1054_1

God morgon!

Det är ”fredag” (sista arbetsdagen osv osv), jag lyssnar på bra musik och idag skall jag få hjälp av en ergonomiexpert som skall se över min arbetsplats och ikväll blir det rollspel. Innan arbetsdagen är slut så har jag en hel del intressanta saker att sysselsätta mig med – det känns bra! Jag blir dock alltid lite smått melankolisk när jag skall vara ledig fram till efter nyår, det känns bra men samtidigt obra. Det känns så definitivt, på något sätt. ”Jobbar inte mer 2013” liksom. ”Träffar inte kollegorna förrän 2014”. Det är töntigt, men så är jag ju en tönt också så VAR DET OVÄNTAT ELLER?? :P

Imorgon och på fredag skall jag städa hemma samt fixa de sista julklapparna. Jag tar bussen till Göteborg 16:30 på fredag, så har hela dagen på mig att få klart saker. 12:00-bussen var fullbokad, annars hade jag tagit den, men samtidigt känns det bra att ha lite mer tid på mig att få reda på mitt liv hemma innan jag skall iväg.

Imorgon blir det med andra ord lite sovmorgon, vilket innebär att jag inte behöver hetsa hem efter vi har spelat färdigt ikväll utan faktiskt kan ta det lugnt och eftersnacka lite med de andra. Yay! :)

Nåväl. Jag har jobb att fixa så so long, vi höres! (typ senare idag alltså, det är inte hejdå 4 realz här)