Lägesrapport: 8 dagar kvar till jul

meow

Hej. Godmorgon. Varde hälsade. TJABA.

Jag är trött. Åh, så trött. Jag somnade sent och sov dåligt. Vaknade strax innan klockan ringde och ville verkligen inte gå upp. Hade skjutit upp en massa saker från gårdagen till imorse, vilket mest skapade förvirring och irritation över att jag inte kunde sätta fingret på allt jag behövde göra. Antar att jag fick det mesta gjort, och nu sitter jag på jobb med grus i ögonen och vill mest egentligen bara kura ihop i en liten boll och sova ett tag till.

Den här veckan är det sista jag jobbar 2013, sedan blir det ett par veckors ledighet. Det behvövs. Åh, vad det behövs. Jag behöver få ladda batterierna och rota mig själv igen, just nu är jag mest stressad och frustrerad och känner mig jagad. Kanske är det därför jag har så många otrygga drömmar där jag är jagad, hotad, utsatt? Jag räknar med att återkomma som en ny person 2014. En lugnare, mer harmonisk människa.

Idag skall jag ringa mommo och se ifall hon vill komma och fira jul med oss. Att jag inte ens sett den lösningen förut? Jag har varit så ledsen över att hon återigen skall sitta ensam över jul, för jag har inte möjlighet att åka till henne. Men så föreslog Martin att vi tar hit henne. Såklart! Det är ju världens bästa idé, faktiskt! Så jag skall ringa henne idag. Jag tror faktiskt att hon kommer att tacka nej, men det hindrar inte att jag föreslår. Och jag tror att hon kommer att bli glad för att vi bryr oss, för att vi vill ha hit henne. Det hade ju varit drömbra om hon ville fira jul med oss. Underbart. Vi får se vad hon säger.

Annars saknar jag pappa. Väldigt mycket. Julen är en familjehögtid men jag får träffa en tredjedel av min familj. Är det inte lite konstigt, egentligen? Lyckligtvis är det ju egentligen bara ett telefonsamtal mellan mig och dem. Vi kanske inte firar jul tillsammans, kanske inte ens i samma land, men man kan ringa och plötsligt ÄR vi ju tillsammans en stund. Och i tanken, alltid.

Nåväl. Jag skall jobba vidare. Det blir ingen OOTD idag, mobilkameran vill sig inte alls och jag ser ändå bara tråkig ut. Jeans och en teeshirt med en självlysande skelettkatt på. Tufft osv. Knappt sminkad, tråkigt hår. Blaha.

För övrigt har mina (lila) hörlurar gått sönder. Sitter nu med de gamla, obekväma på mig. Huzzah. Misstänker att de läcker ljud också, får hoppas att jag inte stör Kriss och spaam idag med min musik. Å andra sidan brukar de ha hörlurar på sig de med så då kanske inte mitt eventuella musikläck stör dem såpass. Håll tummarna.