Badstund har rosa vatten i mund

rosabubbel

Efter en timme på gymmet (45 minuter på löpbandet i uppförsbacke; 15 minuter på crosstrainern) kom jag hem till en varm lägenhet, där jag tappade upp ett skönt bad med en vinbärsdoftande badbomb från Lush. Den förvandlade badvattnet till en rosa drink och jag satt i förmodligen 45 minuter och läste ut Wee Free Men – vilket i sig är en achievement, för jag klarar sällan av att sitta i badkaret i mer än en kvart innan jag blir uttråkad eller får hjärtklappning eller bäggedera.

bruisedlegs

vad då ”blåmärken över hela benen” vad pratar du för skit ser inte alla ut såhär?

bokflex

Jag börjar få ganska snygga armar nu eh? Har inte ens tränat armar sedan typ augusti! Klart nöjd med hur de ändå shapeas lite trots min brist på engagemang. Kanske är läge att flytta fram vikterna igen och börja lyfta lite varje kväll..?

Nu skall jag äta kvällsmat och se på TV och sticka, sedan blir det sänggång och då skall jag ge mig i kast med nästa del i böckerna om Tiffany Aching. Det är för övrigt 16 dagar kvar till julafton, woop woop!

Jag funderar för övrigt på att typ börja posta här angående den (lilla) träning jag utför för tillfället. Jag orkar inte mecka med träningsbloggen så jag hoppas att de få inlägg som kan komma att beröra träning inte uppfattas som triggande eller jobbiga för de av er som tyckt att det är skönt att jag hållit de uppdateringarna på annat håll..? Jag lovar att uppdatera rätt blogg när det kommer till lite större inlägg om det hela, men när det gäller en rad eller två och kanske en bild på progress så hoppas jag att det är okej? Ni kan väl lämna en kommentar vad ni känner om saken?

Vad hittar ni på idag? :)