Nu är det klippt!

Screen Shot 2013-11-28 at 07.27.15

Jag är jättesöt idag, men min kamera hatar mig så ni får inte se. Ha! Men jag har min svarta sailorkofta, svart kjol, svarta ben och en stor rosett med döskallar i håret. Håret är lika knallrött idag som det var igår och jag spinner som en katt varje gång jag ser det i en reflektion någonstans. Underbart.

Apropå mitt hår är det konstigt snedväxt (??) har jag insett. Helgalet. Upptäckte det i söndags när jag satte det i två flätor och noterade att den vänstra flätan är 2-3 centimeter längre än den högra. Trodde det berodde på att jag hade flätat högersidan hårdare pga högerhänt osv, men nej. Det var likadant när jag hade håret utsläppt. Det syns även när jag typ tvättar håret över badkarskanten, för det delar upp sig i två delar och den ena är märkbart längre. Varför är mitt hår så osymmetriskt..?

Tänkte i alla fall fixa en klipptid och toppa mig. Jag har funderat på det i ett par månaders tid (!!) men nu får det banne mig vara dags. Håret mår ju så djäkla mycket bättre om man håller efter det lite, så det finns ju ingen anledning att låta bli kan jag tycka. Får se ifall jag kan knipa en tid idag eller imorgon – även om det inte handlar om något större ingrepp så får jag sådana där impulsdrag som gör att jag MÅSTE FÅ KLIPPA MIG NU och måste jag då vänta ett par dagar blir jag antingen galen eller så låter jag bli.

Rollspel igår var trevligt! Jag klappade kattungar, men märkte dessvärre av min allergi mot dem mer igår än jag gjorde vid förra speltillfället. Konstigt. Här trodde jag ju nästan att jag hade hittat katter jag faktiskt kunde tåla :( Nåväl. Vi fick jättegod mat som Samir tillagat, och till efterrätt blev det varm choklad med minttu och grädde och strössel. Nom nom :3 Fortsätter vi såhär kommer jag att gå upp ett par storlekar igen, haha ;) Nu blir det dock inte spel igen förrän om tre veckor, så jag hinner väl träna lite innan dess.

Ikväll är planen att Lotta kommer över och fikar! Köpte glögg igår och tänkte plocka en påse saffransgifflar på Hemköp på hemvägen sedan. Jag har även vin hemma, ifall hon är sugen på sådant, och så tänkte jag köpa lite julmust så att det finns alternativ ifall hon inte alls vill ha alkohol :) Har som sagt var lite kvar att städa upp innan hon kommer, men det bör jag hinna på de timmar jag har på mig. Behöver förvisso hinna äta något också, men det LÖSER SIG okej? Okej.

Nåväl. Nu skall jag jobba vidare. Kram på er, ha en fin dag!