Re: Läsning & hår

IMAG0801_1

Prisa gud!

Prisa gud!

Fuck yeah, jag är snygg igen! \o/

Eller, för de som nu har upplyst mig om att jag var ”snygg innan”; Nu är jag snygg +10! :)

Det lustiga är ju hur jag varje gång jag precis färgat håret och känner mig såhär spektakulärt snygg så lovar jag mig själv dyrt och heligt att aldrig låta utväxten komma så långt igen – och sedan har det gått en månad och man sitter där och kollar efter något gammalt att dra över sig igen. Ha!

Om typ en månad, då...

Om typ en månad, då…

Varför städar jag inte oftare? Eller typ… håller ordning mer? Gick ut i vardagsrummet imorse för att hämta lite stuff jag skulle ha med till kontoret och blev riktigt förtjust över hur snyggt det börjar bli. Lite bilder på väggarna gjorde stor skillnad! Om jag orkar så kanske jag tar kort och lägger upp när jag är helt klar. Det är väl alltid kul att se hur folk bor, eh? I synnerhet om det är nystädat.

Efter jag var klar med tvätt och dusch och hela faderittan igår så målade jag naglarna (i den mörkt blodröda färgen DRASTIC) och såg på Futurama, och sedan läste jag ut A Dance with Dragons. Nu har jag alltså inget att läsa, ve och fasa! Ikväll blir det dock inget läsande pga rollspel, imorgon kanske jag inte heller hinner läsa pga fika med Lotta och över helgen är Martin här. Har alltså tills söndag på mig att lösa vad jag skall läsa. Funderar på att läsa om Minne, Sorg & Törne, det är ett par år sedan sist nu. Tror faktiskt inte att jag har läst den sedan jag flyttade till Skåne..? Oj. Det är ju bara …sju år sedan nu…

I vanlig ordning slängde George RR Martin in lite oförutsedda händelser, och nu surar jag över att jag måste vänta läääänge innan jag får läsa fortsättningen. Goddamnit! :( Sedan får man vänta på ytterligare en bok efter det innan serien tydligen skall vara avslutad. ARGH. Vi snackar alltså ÅR här, folk. VAFAN.

In the words of Sportlov:
Haaaaat! Mörkeeeeer! Vredeeee! DÖÖÖÖÖÖÖD!

Right-oh. Nu skall jag jobba, vid tio skall jag på möte och sedan behöver jag ta en promenad under lunchen. I alla fall är det så planerna ser ut :)