Om man betalar för mycket blir man tydligen spärrad? :)

IMAG0660_1

Lyssnar på Dimmu Borgir och jobbar på att hålla ögonen öppna. Ny vecka, nya möjligheter! I nuläget är det oklart ifall nästa helg spenderas i Malmö eller Göteborg; Olof fyller år så vi ville ha kalas för honom, men ifall han redan har födelsedagsplaner så blir det Malmö istället. Förhoppningsvis har Martin svar från Olof relativt ASAP; ifall jag skall till Göteborg vill jag hinna boka bussen i tid så att jag slipper ta tåget och stressa.

Tågresan gick ju för övrigt bra. Jag hade sätesbiljett vilket var extremt skönt, iochmed den oerhörda mängd människor som skulle pressas in på tåget. Jag hamnade bredvid en snubbe som när jag tog av hörlurarna för att visa min biljett passade på att komplimentera min goda smak i böcker, och som visade upp sin egen bokrygg för att visa att även han läste fantasy. Jag blir alltid lika förvirrad och flustered när främlingar talar med mig, haha, så jag hoppade in i hörlurarna illa kvickt igen och sedan slumrade jag i någon timme innan jag var framme i Göteborg.

Och pappa ringde! Pratade med honom i säkert tjugo minuter, vilket var superbäst. ♥ De fortsätter sitt arbete för att hjälpa de utsatta i samhället och de som drabbats av Haiydan. Glöm inte att ni kan kan kolla deras Facebooksida här :)

Nåväl. Zug-zug. Det ser mörkt ut på innebandyfronten men det kanske är bäst att jag får vila benet lite till; jag kände inte av någon smärta när jag gick till jobbet idag men det är kanske dumt att väcka den björn som sover. Skall nog gå och titta på garn istället, och fixa ett par smågrejor på stan.

OCH SNART ÄR DET JUL! Det är typ fem veckor kvar. Love it!

Dagens spammail, jag är road av detta på flera nivåer:

Screen Shot 2013-11-18 at 07.56.58…det faktum att jag inte ens är kund hos Telia är en av nivåerna. Jag undrar dock hur många obetänksamma som faktiskt fallit för detta? Jag hoppas att de flesta stannar upp och funderar innan de klickar på några länkar. ”telia@se.eu” känns vääääldigt legit :D