Tjejsnack

Screen Shot 2013-11-15 at 07.14.08

Idag lyssnar jag på Diablo Swing Orchestra, funderar på vad som just lät ”BOOM!” utanför kontoret och försöker hålla mig vaken. Det här med att jag nästan ville slippa ha alla dessa förvirrande drömmar, kan vi inte dra ett streck över det? Jag har hellre konstiga drömmar än att jag vaknar till mitt i natten och ligger vaken. Ugh. Okej, idag vaknade jag runt en halvtimme innan klockan skulle till att ringa, och jag lyckades somna om men då drömde jag om små fan-comics om Deadpool (?!?!) vilket bara var enormt konstigt.

Mitt ben mår avsevärt mycket bättre idag, men det är fortfarande lite stelt och ömt. Ugh. Jag lyckades dock promenera nästan hela vägen till kontoret innan benet började protestera! Tydligen var det en bra idé att låta benet vila igår :)

Efter mitt sista inlägg igår kväll ringde Eva och så snackade vi skit i 1h 40m, vilket var väldigt underhållande. Jag tror vi var väldigt överens om att hon skall komma och hälsa på mig efter att hon har flyttat till Göteborg (nästa vecka) och det blir awesomeeee! Klart nöjd Zombie :)

Idag skall jag ta TÅGET till Göteborg, vilket i vanliga fall skulle ha gjort mig enormt stressad och panikslagen, men det är lugnt – jag har en bokad sittplats, wooo! Kan alltså därmed ta det lugnt och hålla kroppen och hjärnan i styr. Jag har en bok att läsa, jag har musik att lyssna på, jag tänkte ta med iPaden och jag har ett skrivblock och en penna. Det blir nog bra det där. På söndag blir det dock bussen i vanlig ordning <3

Nå, det har gått tio minuter sedan något lät ”BOOM!” och det hörs varken skrin eller sirener så det var väl bara något som föll någonstans I guess. Eller byggarbetare som släppte något eller whatnot. Bra bra.
Jag har ju redan tidigare reflekterat över det här med att folk i Malmö inte verkar reagera nämnvärt på ljud som skulle kunna innebära övervåld, typ. Jag minns ju när jag vaknade en natt förra hösten (sidnot: vilken hiskelig bild jag hade lagt in där. vad tänkte jag när jag redigerade den? o_O) av något som lät som skottlossning, men utan att någon annan verkade ha reagerat. *ler nervös gotländska*

Jajaja. Nu skall jag pilla på jobb osv innan jag skall ta tåget. Så länge ingen sitter på min plats så att jag måste vara en douch och köra bort hen så kommer tågresan att flyta på bra, har jag bestämt :)

Tjipp och wog!