Hatten är din!

hattlady

Foto: Richard Scholz
Hatt: Tegelsten Clothes

Jag glömde ju nämna i mitt referat av gårdagen att hissen tillfälligt fastnade mellan två våningar när jag var på väg hem efter att vi ölat. Det kan ju först och främst förtydligas att enda anledningen till att jag tar hissen är för att det inte finns något trapphus. Also: Mitt vänstra ben har ju som bekant fuckat ur, så jag hade nog tagit hissen även om trappalternativ funnits igår.

Men ja. Hissen stannade alltså. Och där stod jag och på en millisekund sjönk hjärtat ner i magen och jag fick en sekunds panik där jag inte riktigt visste vad jag skulle göra. Jag gjorde dock det mest logiska, vilket var att trycka på knappen för min våning igen, och då rullade hissen igång och fortsatte den där sista 1,5 våningen som var kvar. Eep. Det hade ju kunnat sluta väldigt tråkigt det där, men det gjorde det inte så jag skall inte måla fan på väggen. Kände mig i alla fall oerhört lättad över att jag slapp spendera natten i en hiss helt apropå.

Tog bussen hem från kontoret idag. Benet flippar ur så fort jag tar mer än typ 20 steg. Sitter jag stilla ett tag så tänker jag inte ens på att det gör ont, men ja. Så går jag runt lite och aj, där blev det stelt och ömt igen. Mutter mutter.
Kollegorna berättade att man kan de gula bussarna och betala med vanligt bankkort, så jag siktade in mig på en sådan och hoppade på. Jag frågade busschauffören om det gick för sig att betala med kort och han instämde i detta, men sedan tittade han lite fundersamt på mig och frågade om jag inte hade ett busskort, trots allt..? Nej, det hade jag ju inte. Han slog in summan på kortläsaren, sedan raderade han den, blinkade finurligt åt mig och sade ”Vi säger inget om det” och nickade åt mig att gå in och sätta mig. Snälle, rare man! Jag tackade honom innerligt (busschaufför++!) och slog mig ner på bussen. Resan hem gick snabbt, men det är ju inga konstigheter att bussen går snabbare än jag. Nu har jag köpt chips och sitter ju uppenbarligen vid datorn hemma :P Hissen fastnade inte idag. Mitt ben gör ont.

Nu tänker jag tappa upp ett bad, tända lite ljus och ta med min bok in och spendera så länge jag klarar av i varmvatten innan jag får hjärtklappning och blir yr. Det brukar fungera för mig i typ 20 minuter innan hettan tar överhanden och jag mår dåligt. Jag älskar att bada men tydligen är min kropp inte jätteförtjust i att ligga dränkt i hett vatten. Illa. Missnöje!

Ikväll blir det film och soffhäng, imorgon åker jag till Göteborg och myser med Martin. Har jag tur kan jag gå normalt imorgon (och inte som en egyptian) och annars får det bli ett problem jag tacklar då. Är benet ledzet i ögat igen så tar jag bussen till jobb också. Jag har ju faktiskt ett busskort, det var ju bara det att det har legat här hemma hela dagen och samlat damm :P

Krams och wog osv.