Refererar doge och ingen förstår

IMAG0611_1

JAG VET ATT DET ÄR EN SUDDIG BILD men det var typ den enda där jag inte såg ut som Teskedsgumman så shutup. Jag har alltså lite komplex för min alltid så rynkiga panna. Verkar helt enkelt som att all överflödig hud har bosatt sig där. Sjukt dåligt. Det gör det alltid svårt för mig att hitta bilder på mig som jag tycker är bra (dvs utan rynkig panndjävel) och jag försöker verkligen att inte tänka på det eller störa mig på hur djävla bekymrad jag ser ut hela tiden men det är inte alltid så lätt. Bortsett från det så har jag det ganska bra på komplexfronten atm, woo.

Dagens look är alltså Zombie boobgrab-tröja och röda hängslen osv. wow. such punk. so style. much awe. wow.

Jag har återigen drömt helt bisarra saker, trots att jag inte riktigt kan sätta fingret på VAD jag egentligen drömde. Det kan ha varit någon form av icke-musikalversion av Grease-uplägg med allehanda kollegor och någon bebis som inte var min och en playlist bestående av Corvus Corax. Jag är dock inte säker. Men idag var jag mer beredd på att gå upp när klockan ringde även fast jag först bara stirrade rakt ut i ingentinget och undrade var jag var. När jag är så aktiv i drömmarna på nätterna så förstår jag nog inte riktigt att jag har sovit när klockan ringer, jag tror att det är där problemet ligger.

Igår hämtade jag ut mitt beställda latex på posten! Nu skall jag bara ha fatt i lite verktyg och lim och sådana saker och sedan djävlar skall jag bygga, wooo! :D Awesomenice.

Utöver det, inget nytt. Det är onsdag. Det är mörkt ute på morgnarna men jag gillar det. *ler gåff*

ps: mitt hår är inte så långt som det ser ut på bilden, jag luras lite genom att luta huvudet. ds.

1 svar på ”Refererar doge och ingen förstår

Kommentarer är stängda.