Oogie Boogie

IMAG0554_1

Booo! Eller, ja, god morgon :)

Idag är jag skelettspöke. Jag överlevde uppenbarligen inte kärnvapenattacken mot kontoret igår. Kontoret överlevde, däremot. Hurra!

Ute är det kyligt, men jag skall ut och springa efter frukost sedan. Har träningskläderna i en astung bag bakom mig, kan ju säga att jag beklagade detta beslut ett par gånger under min vandring mellan hem och kontor med både astung bag och astung datorväska, gny gny. Hade det inte varit för att jag förgick under gårdagens krig så hade jag väl inte överlevt släpandet av allt tungt, men ja. Tur i oturen, kan man säga.

Nåväl. Det är fredag, i eftermiddag kommer Martin och fram tills dess har jag väldigt mycket att fixa på jobb. Hemma är det stökigare än jag hade önskat, men i värsta fall får jag parkera honom i soffan med sin laptop eller köra en xbox-kontroll i händerna på honom så kan han väl hålla sig road medan jag städar av lite, så det löser sig.

Ibland får jag mail av Spotify, där de vill rekommendera NY och SPÄNNANDE musik för mig. ”Vi såg att du lyssnat på nn så därför tänkte vi att du kanske skulle gilla xx”. Jättefint, tack Spotify. Men i 9 fall av 10 rekommenderar de artister som jag har fler lyssningar på än artisten de baserar sina förslag på. Jag är därmed inte helt imponerad :P Ibland dyker det dock upp något nytt och spännande som jag faktiskt inte hört förut, då blir jag glad. För det mesta läser jag bara de mailen för att se hur stor facepalm det är dags för nu då :)

Okej, chop chop. Jobb att göra! Hejsvej :)