Spiderbaby

IMAG0469_1

Matchar halsbandet med leggingsen *ler FasHioniZta*

HEJ JAG ÄR TRÖTT. Ingen skräll, direkt. Kände mig helt död när klockan ringde imorse. Funderade på att äta upp den, men det hade ju bara lämnat mig trött och med magknip såatteh. Dålig idé. Telefonen överlevde. Jag med. Och magen.

Fredag! Halvdag! Grått och mulet och ruggigt och HÖSTBRA och jag skall om snart fyra timmar åka buss i fyra timmar och sedan är jag hos Martin och knipsas och kramas och puslas och stickar klart halsduken jag tänkte ge bort imorgon. 65-årsdagar är srs bznz så jag ägnade typ 45 minuter åt att prova cirka alla klänningar i mina garderober för att hitta en klänning som inte var FÖR overdressed/underdressed och som samtidigt passar. Jag är ju lite in between sizes just nu, om man säger så, så det mesta jag har hängande är aningens för stort. Yay. Lyckades i alla fall hitta en outfit som kändes bra, så nu har jag väskan packad och klar här bakom mig. Kan måhända även ha packat med lite stuff som skall sättas fast PÅ paketen. Jag gillar att slå in paket och tar på största allvar att matcha papper och snöre och eventuella andra tillbehör. Ger man bort något skall man lägga tid på det tycker jag :) (fast det brukar också låta från vissas håll att de inte vill öppna pga för fint, suck) (vilket för övrigt är en väldigt fin komplimang som gör mig glad, men det är ju meningen att de skall slita upp pappret för att se vad som ligger i!)

Ohwell. Jag hoppas att ni får en trevlig helg och en angenäm All Helgona! Jag skall tända ett ljus för min syster, tänkte jag. I brist på faktiskt grav att besöka och tända ljus på så får ett ljus i Martins lägenhet räcka. Man gör vad man kan, mer än så går ju inte.