Bekvämt hemma

IMAG0367_1

Jobbar hemifrån idag, syns det? Nä, jag vet. Jag är som en schakal höll jag på att säga, men jag menade kameleont. Jag passar in överallt och folk förstår inte hur det går till. Ser lika stylish ut hemma som på jobb, boom shicka!

Gick ju då upp halv fem imorse, tänkte skriva mer på träningsbloggen om VARFÖR så slipper ni höra det tugget här *snel zåmbi* och nu skall jag snart svida om till lite mer utomhusreglerade klädsel för att ta mig till Hemköp där jag tänkte döda och släpa hem lite frukost. Mrrf. Planen är youghurt, har känt mig sjukt pepp på vaniljyoughurt med skivad banan sedan jag gick upp för, öh, tre timmar sedan.

Åker till Martin vid lunch, har en hel del jobb förberett så att jag kan hålla mig underhållen fram tills dess och sedan får vi se vad vi hittar på ikväll. Jag är lite taggad på MWO, spelade med Dan igår eftersom han blev pepp när han såg att jag länkade till Eric, så vi hade kul tillsammans i 1,5 timme :) Blev en del c-bills, nu kan jag snaaaart equippa min Jaegermech som jag vill. Pew pew LRM! <3

Nåväl. Frukost snart, jag HUNGRAR rawr.